Servicii

Servicii profesionale, autorizate ISCIR, de instalare si vanzare centrale, radiatoare, materiale. Solutii la cheie, de la A la Z, fara bataie de cap si alergatura inutila. Preturi accesibile, consultanta gratuita! SC SIECO SRL desfasoara activitati de montaj instalatii termice, sanitare si aer conditionat in Bucuresti si judetul Ilfov.

Executam lucrari de instalare pentru centrale termice gama fiind mare, de la cele murale de 24 kW pana la centrale mari sau baterii de centrale care functioneaza in cascada sau in orice alt mod functie de programul selectat din automatizare.

Executam distributia agentului termic folosind diferite tipuri de conducte: teava neagra, cupru, polietilena cu bariera de oxigen, PP-R, etc.

Executam montaj pentru corpuri de incalzire folosite in cladiri cu diferite destinatii. Corpurile de incalzire pot fi realizate din diferite material: otel, aluminiu, fonta, cupru.

Executam sisteme de incalzire in pardoseala, aceastea se realizeaza prin montajul de tevi din polipropilen sau multistrat in sapa. In cazul incalzirii in pardoseala se poate renunta la corpurile de incalzire iar temperatura necesara agentului termic este mica aproximativ 40°C, realizandu-se astfel o economie de combustibil.

cazane

Service, mentenanta centrale termice

Servicii de service-intretinere si interventii la cerere sau pe baza de contract.

citeste mai mult
vtp

Verificari tehnice periodice

Analiza gazelor arse si reglajele necesare functionarii in conditii optime

citeste mai mult
Montaj

Servicii de montaj

Centrale termice, boilere, echipamente de climatizare, electrovane, incalzire in pardoseala, robineti, automatizari, canalizari interioare

citeste mai mult

Oferta ta personalizata!

Esti gata sa faci pasul urmator? Hai sa vorbim despre ceea ce ai nevoie. Suntem aici pentru a te ajuta.

Cere o oferta acum!

sieco sidebar Menu